מרפאת תל אביב – שאלות ותשובות

דצמבר 18 יום שישי , 2015 1:42 pm

ציסטה בגב

שלום. יש לי ציסטה בגב העליון בצד ימין . הרופא הכירורג ראה אותה ואמר כי צריך להוציא אותה.
קבע לי תור להוצאת הציסטה . עד שהגיע התור הציסטה נספגה בעור. אני מרגיש את קיומה של הציסטה יש באזור גירוי וזה מאוד מפריע לי. האם ניתן לעשות משהוא על מנת להסיר את הציסטה.
תודה רבה.

דצמבר 9 יום שלישי , 2014 2:35 pm

צלקת

בפרק כף היד צלקות מקבילות, כתוצאה מחיתוך בסכין.
מעוניין להיפגש לצורך בדיקת היתכנות הטיפול ותיאום ציפיות.

ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן

רוני שלום,

אשמח לפגוש אותך,

אנא קבע יעוץ בטלפון 1800-800-806

 

בברכה,

ד"ר רוזנברג הגן


ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן
רופאה מומחית בתחום הכירורגיה הפלסטית
אפריל 22 יום שלישי , 2014 8:54 am

הגדלת חזה

מה הסיכונים הכרוכים בעשיית הניתוח?

ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן

שלום יעל,

בניתוח הגדלת חזה מכניסים שתל סיליקון באזור שהוא או מתחת לשד או מתחת לשריר. 

יש רשימה של סיכונים הקשורים בניתוח הזה כמו בכל ניתוח: זיהום, דימום, חוסר תחושה בפטמה, צלקת היפרטרופית, אסימטריה וכדומה.  

אפשר לקבל עותק מדף ההסכמה לניתוח באתר איגוד הפסלטיקאים של ישראל. בדף זה מצוינות גם תופעות הלוואי וסיבוכים נדירים ביותר, אך ברוב המקרים הניתוח הוא ניתוח מוצלח ללא תופעות לוואי. 

בברכה,

ד"ר רוזנברג הגן

 


ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן
רופאה מומחית בתחום הכירורגיה הפלסטית
פברואר 22 יום שבת , 2014 6:04 pm

אבצס בלחי

נוצר לי אבצס בלחי לפני 3 ימים מסיבה לא ברורה. אני מטופלת באנטיביוטיקה מזה יומיים. רןפא עור המליץ לי לפנות בדחיפות לכירורג פלסטי. האם דר רוזנברג מטפלת בבעיה כזו? האם רק חתך יכול לעזור לניקוז המוגלה?

ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן

שלום דניאלה,

אם האבצס הגיע להבשלה ניתן וצריך לנקז ולהוציא את המוגלה, לחכות עד לריפוי ולאחר מכן לבדוק האם נשארה עדיין ציסטה בלחי כדי להסירה.

אשמח לייעץ,

ד"ר רוזנברג הגו


ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן
רופאה מומחית בתחום הכירורגיה הפלסטית
ינואר 23 יום חמישי , 2014 12:28 pm

הגדלה ללא הגדלה

אני מעוניינת למלא את החזה לאחר הריונות והנקות,מנסה לחסוך מעצמי להיכנס לחדר הניתוח,רציתי לבדוק לגבי הזרקות לחזה..ללא ניתוח של חומר מקרוליין האם הוא קיים וטווח המחירים.אני יודעת שזה יקר וזה נספג בגוף אבל עדיין זה ללא ניתוח.אשמח עם תוכלי לענות לי על זה ומי יכול בכלל לעשות את זה בארץ.

ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן

שלום אסתי,

מתוך הניסיון שלי בהזרקות של מקרוליין זהו ניתוח שלא כדאי לבצע ממספר סיבות.

החומר לא ממלא כמו שצריך את השד הריק, הוא נספג לאחר שנתיים. כמו כן הפרוצדורה עדיין יקרה מדי מכדי שתהיה כדאית לזמן כל כך קצר. 

אפשר לשקול הזרקות שומן אבל גם זה ניתוח. 

לכן, אינני רואה שום יתרון בפרוצדורות אלטרנטיביות כי לא ניתן לקבל תוצאה מתקבלת על הדעת לא ניתוח. 

בברכה,

ד"ר רוזנברג


ד"ר ביאנקה רוזנברג הגן
רופאה מומחית בתחום הכירורגיה הפלסטית
12

טופס כתיבת שאלה חדשה

התכנים באתר הינם תכנים כללים, אם יש לכם שאלה אתם מוזמנים לכתוב לנו באמצעות הטופס בהמשך העמוד. כל השאלות מגיעות לד"ר רוזנברג-הגן והיא זו שעונה לשאלה. התשובה תפורסם בפורום. אם ברצונכם לשמור על פרטיותכם, אנא המנעו מציון פרטים אישיים. חשוב לציין: מין, סימפטומים, גיל וכו'. שאלות מעמיקות יקבלו מענה מעמיק.

נושא השאלה

השאלה

שם

לא יוצג באתר

דואר אלקטרוני

לא יוצג באתר

טלפון

לא יוצג באתר
יש לאשר את תנאי שימוש לפני השליחה